Mega Schlager Fest

Mega Schlager Fest 2019

“één groot feest, de hele nacht!”

Ontdek hier beneden de Mega Schlager Fest artiesten voor 2019! Voor het gemak hebben we er de uren van de optredens ook bij gezet.

Voorverkoop Mega Schlager Fest

— Sporthal Dommelhof in Pelt
— ‘t Pittig baguetje in Pelt
— ‘t Krantenpandje in Lommel

Eventbrite - MEGA Schlager FEST

Zoekt u VIP-kaarten? Klik hier!

Zoekt u een VIP-arrangement voor uw bedrijf? Klik hier!

Voor rolstoelgebruikers hebben we een aparte zone voorzien, meer info en tickets via Vzwkinderpret@gmail.com

Alle info over onze busdienst? Klik hier!

Willy Sommers

Zeven anjers zeven rozen, zomerhits en klassiekers, Als een leeuw in een kooi, van oldies tot Sandy of Liefste. De hitmachine draait op volle toeren, Willy Sommers is springlevend.

23h15-23h55

Sam Gooris

Vlaanderen kent Sam Gooris als een vrolijke spring-in-’t-veld, ambiancemaker bij uitstek. De eenvoud en het grote entertainmentgehalte maakt van Sam Gooris een groots artiest. Sam Gooris draagt met trots de vaandel als dé sfeermaker en is niet meer weg te denken uit het show- en entertainmentlandschap.

21h45—22h15

Maarten Cox

In zowat alle stijlen zijn ze thuis, zelfs met hun versie van Hey Jude van The Beatles weten zij het publiek steeds aan hun kant te krijgen. Met tussendoor ruimte genoeg om zijn eigen nummers in de etalage te plaatsen, waarbij opvalt dat Maarten voor nieuwe songs gaat en daarmee binnen de Vlaamse muziek zijn eigen plek probeert te veroveren.

23h55—01h05

Les Copines met Isabelle A

Vrouwen aan de macht in cover- en feestbandland. Vanaf nu is de wereld aan Les Copines, het nieuwe project waarbij Isabelle A opnieuw in zee gaat met partner-in-crime Ianthe Tavernier.

22h15—22h55

Snollebollekes

Met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”. Denk maar aan de hits ‘Vrouwkes’, ‘Links Rechts’ én natuurlijk ‘Snollebollekes’ zelf!

01h05-01h35

BuitenBereik

Buitenbereik is een lokale band & stevige groep die zich heeft toegelegd op Nederlandstalige muziek. We stonden op podia van Achel tot Anderlecht en van Zulte tot Zolder. Geen afstand is ons te groot om een feest op gang te trekken. We doen al meer dan twintig jaar wat we graag doen: muziek maken en ons publiek laten zingen, dansen en plezier beleven. De mayonaise pakt met BuitenBereik!

20h00—21h30

& Afterparty met DJ!

Afgelopen edities

Bekijk de affiches van vorige edities!