Mega Buitenpret

Mega Buitenpret 2018

Elk kind verdient het om ECHT kind te mogen zijn“!

Het evenement zal opnieuw plaatsvinden in en rond de sporthal van het provinciaal domein Dommelhof in Neerpelt op zondag 01/07/2018 en dit van 10u – 19u.

Wat kan u verwachten? Er zullen heel wat springkastelen in alle kleuren en vormen opgesteld staan. Er is een paardenmolen, er zijn leuke workshops, een klimtoren, volksspelen, een Lego-stand, een peuterzone, een grimmestand, de meltdown sweeper, een supergrote trein … en nog veel meer!

Een ballonnenclown zal de kinderen animeren en bovendien kan je ook genieten van de ‘Orry & Friends show’ uit Centerparcs Erperheide! Daarnaast geeft Clown Joppy het beste van zichzelf.

Als klap op de vuurpijl komen dit jaar de helden van Paw Patrol (Nickelodeon) op bezoek voor een uitgebreide meet-en-greet met alle kleine bezoekertjes!

Terwijl de kinderen aan het ravotten zijn, kunnen de ouders genieten van een lekker drankje op het binnen-, of buitenterras. Ideaal om de vakantie in te zetten!

Bovendien is er een “slecht weer garantie” waardoor u ook bij regenweer van harte welkom bent. Plezier gegarandeerd dus!

Tijdschema

Paw Patrol:

tbh

Orry & friends:

tbh

Clown Joppy:

tbh

Afgelopen edities

Bekijk de affiches van vorige edities!

Sponsors

Al dit moois is mogelijk dankzij onze sponsors!

Goede doelen

2014: VZW Louise4kids — steun aan kinderen met kanker

2015: VZW Palliovik — steun aan palliatieve kinderen en hun ouders

2016: VZW Palliovik en VZW Kietelt — verjaardagsdozen voor kinderen uit kansarme gezinnen

2017: VZW Kietelt — verjaardagsdozen voor kinderen uit kansarme gezinnen)

2018: Actie4Kids — De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”: jouw speelgoed en geld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad.