Mega Schlager Fest

Mega Schlager Fest 2020

“één groot feest, de hele nacht!”

Ontdek hier beneden de Mega Schlager Fest artiesten voor 2020! Voor het gemak hebben we er de uren van de optredens ook bij gezet.

Voorverkoop Mega Schlager Fest
De staanplaats kaarten zijn vanaf nu (25/10/2019) beschikbaar bij:

T Pittig Baguetje Pelt (Pelt)
Krantenpandje Lommel (Lommel)
Sportcentrum Dommelhof (vanaf 30/10 !!) (Pelt)
T Winkeltje Kaulille (Kaulille)
Frituur Den Capitol(Peer)

Opgelet: In de voorverkooppunten kan je de kaarten enkel cash betalen!

Eventbrite - MEGA Schlager FEST

VIP kaarten? Helaas! Deze zijn reeds allemaal de deur uit.

Voor rolstoelgebruikers hebben we een aparte zone voorzien, meer info en tickets via Vzwkinderpret@gmail.com

Pitaboys

De Pitaboys zijn uitgegroeid tot een ware act en je kan je verwachten aan hits aangevuld met nieuwe feesthits, covers en heuse feestmedleys. Stil blijven zitten is geen optie, een polonaise opvoeren daarentegen is zeker en vast niet uitgesloten! En dit allemaal met hun gekende ‘Pitasaus’ eroverheen! Origineel en gesmaakt!

01h05

Frans Bauer

Van zijn vele hits zijn ‘Als sterren aan de hemel staan’ en ‘Heb je even voor mij’ nog wel de bekendste. Naast zanger wordt Bauer in de loop van zijn carriere ook bekend als presentator, acteur, stem-acteur en als iemand die erg veel voor goede doelen doet.

00h30

De Romeo’s

Van kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. Inmiddels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

23h50

Jettie Pallettie

Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Feestorkaan van iedere Feesttent”. Van Ameland tot Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen naar de Panne en zo terug naar Brabant, Ambiance verzekerd !! overal gaat men compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd “Feest in de Tent” !

22h45

Luc Steeno

Vanaf 1986 begint Luc Steeno te timmeren aan zijn carrière. Na een aantal singles, scoort Steeno z’n eerste hit door Tien om te zien’ en wordt gebombardeerd tot het nieuwe idool in Vlaanderen. De ene na de andere singles worden hits Hij speelde accordeon’, ‘Ik geef je alles’, ‘Ga dan’… Meer dan 30 jaar later is de sympathieke Steeno nog steeds een vaste waarde in Vlaanderen. Eeuwig enthousiast en niet weg te slaan van het podium!

22h00

Maarten Cox

Na Idool verzamelde Maarten Cox enkele goede muzikanten rond zich en deed hij een pak live ervaring op. Het resultaat van dat harde werk is dat Maarten Cox op het podium zijn mannetje staat en dat hij ondertussen een stevige live reputatie heeft opgebouwd.
Tijdens zijn spetterende live optredens brengt Maarten een hele reeks van populaire liedjes uit Vlaanderen en Nederland in swingende medleys en dikwijls in eigen originele versies. Het is een interactef optreden waarbij het publiek nauw betrokken wordt.

20h45

Raco

Onze eerste artiest, RACO, is een zanger van eigen bodem. Al geruime tijd brengt hij met zijn karaoke-concept ambiance op diverse feesten! Op het Mega Schlagerfest zal hij nu ook de stap zetten naar het grote podium. Door zijn uitgebreid karaoke – repertoire weet RACO als geen ander hoe hij een feestje op gang kan trekken! Meezingen en dansen is dus de boodschap!

20h00

& Afterparty met DJ VDW!

Afgelopen edities

Bekijk de affiches van vorige edities!